"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Квітень » 5 » У громаді ремонтуватимуть дороги та будуватимуть електромережі
14:55
У громаді ремонтуватимуть дороги та будуватимуть електромережі
План соціально-економічного розвитку Ічнянської об’єднаної громади на 2018-2020 роки передбачає ряд заходів із розбудови дорожньої інфраструктури та будівництва зовнішнього освітлення.
Планується капітально відремонтувати автошляхи на відрізках Ольшана-Качанівка, Хаєнки-Воронівка, Дорогинка-Припутні, Більмачівка-Рожнівка, Іржавець-Ступаківка, вулицю Першотравневу у Бакаївці та міст через річку Удай у Сваричівці. На дорогах Ічня-Дружба-Буди, Тишківка-Сезьки, Томашівка-Андріївка та Дорогинка-Бакаївка запланована реконструкція.
В Ічні мають відремонтувати Першотравневу, Б. Хмельницького, Воскресінську, Чернігівську, Покрасівку, Піщану, Лісову, Г. Коваля, Героїв Майдану, Скубана – на відрізку від Воскресінської до греблі річки Іченьки.
У шістнадцятьох населених пунктах громади мають побудувати вуличне освітлення: у Гужівці, Заудайці, Івангороді, Бурімці, Іржавці, Крупичполі, Сваричівці, Андріївці, Більмачівці, Городні, Монастирищі, Ступаківці, Припутнях, Вишнівці, Августівці, в Ічні – на вулицях Балабая та Ревуцького.
Ці проекти здійснюватимуться у рамках співфінансування Ічнянською ОТГ за умови виділення коштів з державного, обласного, районного бюджетів та фонду регіонального розвитку.
Андрій Грудницький
Переглядів: 355 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук