"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Червень » 15 » У Гончарівську навчають резервістів
11:36
У Гончарівську навчають резервістів
З 13 до 27 червня на базі смт Гончарівське пройдуть експериментальні навчальні збори підрозділів територіальної оборони. Залучатимуться військовозобов’язані оперативного резерву другої черги.
За словами районного військового комісара Василя Кацалапа, в районі теж формується такий підрозділ. Резервістів навчатимуть нести службу на блокпостах, охороняти органи державної влади та стратегічних об’єктів, боротися з розвідувально-диверсійними групами противника. Громадяни, які отримали повістки, повинні прибути до райвійськкомату в указаний термін.
Про проведення експериментальних навчальних зборів ішлося на прес-брифінгу в обласному військкоматі. Зокрема, обласний військовий комісар Олександр Криворучко наголосив, що ці збори – навчання, а не чергова хвиля мобілізації. Резервістів безкоштовно забезпечать військовою формою, харчуванням, проживанням у наметовому таборі та медичним обслуговуванням. Також для них, як безробітних, так і працюючих, передбачена грошова компенсація.
Загалом у навчаннях візьмуть участь близько 3700 військовозобов’язаних з усієї Чернігівщини, буде залучено близько 80 одиниць техніки.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Переглядів: 421 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук