"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Квітень » 18 » У дитячому відділенні тепер є ігровий куточок
10:01
У дитячому відділенні тепер є ігровий куточок

Дитяче відділення Ічнянської районної лікарні після капітального ремонту знову запрацювало у своєму приміщенні. 12 квітня тут відбулося урочисте відкриття.
Протягом останніх двох років у дитячому відділенні поміняли вікна й двері, закупили нове обладнання, апаратуру, зокрема кисневий концентратор. Із січня цього року відремонтували каналізацію, замінили лінолеум, встановили санвузли, два бойлери, світлодіодні світильники. Ремонтні роботи виконувала будівельна бригада лікарні. Завезли меблі для палат, їдальні, облаштували пост для чергової медсестри, придбали стерилізатор, жалюзі, постільну білизну, холодильне обладнання.
За словами головного лікаря ЦРЛ Дмитра Івасюка, приміщення 1968 року не ремонтувалося, доки депутати обласної ради Віктор Кияновський та Юрій Болоховець не стали направляти кошти, виділені з обласного бюджету на виконання їхніх депутатських повноважень. Зокрема, минулого року вони спрямували на цей заклад 100 тисяч гривень, цьогоріч – уже 60.
А небайдужі ічнянці зібрали гроші на ігровий куточок у фойє з казковим дерев’яним будиночком та парканом із лози. Місцевий художник Володимир Жук за допомоги медпрацівниці Світлани Божок поновили розписи на стінах. Доки дорослі урочисто відкривали відділення, діти вже освоїли новеньку ігрову зону. На 12 квітня у відділенні лікувалися двадцять діток.
Батьки приємно вражені змінами у відділенні. Леся Гайдай, мама трирічного Дениска, каже, що умови створені хороші, все зроблено красиво і на совість. Та для батьків головне – щоб їхні малюки були здорові і більше сюди не потрапляли.
Віктор Кияновський теж бажає дітям району насамперед міцного здоров’я. Але в разі потреби на них завжди чекатиме охайне приміщення із сучасними меблями та новим обладнанням. Адже, упевнений депутат, такого дитячого відділення немає в жодній лікарні нашої округи.

Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото автора




Переглядів: 400 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук