"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Червень » 7 » У депутатському складі – зміни
14:01
У депутатському складі – зміни
Ічнянська районна виборча комісія достроково припинила повноваження депутата районної ради Денисенка Леоніда у зв’язку зі смертю.
Його місце в районній раді зайняв наступний за списком ВО «Батьківщина» кандидат – ічнянець Олександр Потапенко, учасник АТО.

У програмі підтримки спорту – зміни
Наша боксерка зі спортивного клубу «Берег» Юлія Дем’яненко на чемпіонаті Європи в Румунії посіла друге місце. Програмою підтримки переможців міжнародних змагань у районі передбачено фінансове заохочення спортсменів. Але Юлія виступала не в своїй віковій категорії. Тому депутати прийняли рішення внести відповідні зміни, щоб спортсмен міг отримати винагороду – 30 тисяч за зайняте друге місце. Стільки ж із районного бюджету мають виплатити і тренеру за підготовку спортсмена.

Нові об’єкти в програмі енергозбереження
Депутати районної ради підтримали внесення нових об’єктів до програми з енергозбереження. Заходи планується виконувати в дві черги протягом 2018-2019 років.
На виконання першої черги капітального ремонту будинку культури у Рожнівці передбачили 455 тис. грн. На капітальний ремонт вхідної групи комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр» – 64 тис грн., заміна вікон на енергозберігаючі – 46 тис. На заміну вікон та дверей у Тростянецькій ЗОШ – 831 тис. Фінансування планується за кошти районного та місцевих бюджетів.
Андрій Грудницький
Переглядів: 423 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук