"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 17 » У боксі – теж корупція
09:42
У боксі – теж корупція

У Туреччині, в місті Орду, з 18 до 27 вересня, проходив чемпіонат Європи з боксу серед жінок у вікових групах: молодь та юніори. 150 спортсменів з двадцяти однієї країни Європи боролися за престижні нагороди. За збірнуУкраїни виступали п’ять вихованок спортивного клубу «Берег».

– Усі наші дівчата билися в олімпійських вагових категоріях, в яких боксувати престижніше, але важче. Хоча враження від самого чемпіонату склалося погане, – говорить тренер Олег Кравець. – У фіналах судили жахливо і наших спортсменок просто «зрізали» . У Каті Рогової на «кону» стояло високе звання – майстра спорту міжнародного класу. Вона вигравала фінальний поєдинок у росіянки, але підняли руку суперниці, яка стала переможницею. Вважаю, що політична ситуація в нашій країні зіграла свою роль на рингу. А ще у спортивну сферу проникла корупція. Таке нечесне суддівство зачепило і мене, і моїх дівчат. Попри це вважаю, що наші дівчата виступили добре. Дуже важко щороку демонструвати високий рівень.А на змагання такого рівня приїжджають найсильніші.
– Загалом команда українських спортсменок, яку представляла 21 боксерка, здобула одне «золото», чотири «срібла» та вісім «бронз» і виборола третє загальнокомандне місце. Зокрема, вихованки «Берега» Катерина Рогова та Кароліна Махно у поєдинках завоювали два «срібла», Анастасія Шпанюк – «бронзу».
.
Поїздка на чемпіонат Європи– це не лише велика відповідальність, але й великі витрати. Фінансову допомогу вихованкам «Берега» надав президент спортивного клубу, депутат обласної ради Віктор Кияновський.
Зараз у дівчат двотижнева відпустка. Вони відновлюють сили, бо попереду – нові змагання, турніри та перемоги.
Світлана Цюпка
Фото з архіву Олега Кравця: Катерина Рогова, Юлія Дем’яненко, Олег Кравець, Анастасія Шпанюк, Кароліна Махно та Катерина Хижняк
Переглядів: 468 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук