"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2013 » Червень » 27 » Творчість юних
16:15
Творчість юних
На порозі юності
Два роки успішно працює в гуртках паперопластики, бісероплетіння та вишивки і «Фітодизайну» при будинку дитячої та юнацької творчості під керівництвом Людмили Огієнко випускниця 4 класу Ічнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Анастасія Олешко. Її виріб «Змія – символ року» зайняв ІІ і ІІІ місця в різних номінаціях обласного конкурсу «Вогні новорічної ялинки». Настя отримала дві грамоти і приз – велику чашку.
Талановита дівчинка займається модульним оригамі, плете з бісеру браслети і вишиває ікону, але улюблені заняття не заважають їй відмінно навчатися. Анастасія нагороджена похвальною грамотою і, закінчивши початкову школу, планує продовжувати відвідування гуртків і надалі. На порозі літа 10-річна Настя попрощалася з першою вчителькою. Про це вона написала в своїй замітці.
Прощання з початковою школою
Травневим ранком сонечко розбудило мене лагідним промінчиком. Цей ранок незвичайний, він особливий. Сьогодні у мене розставання з початковою школою та першою вчителькою.
Біля школи мене першими зустрічають білокорі берізки. Подвір’я бринить дитячим сміхом, сяє кольорами веселки на бантиках дівчаток, духмяно пахне квітами.
Чотири роки тому мама привела мене школи, яка стала для мене рідною. А перша вчителька Лідія Миколаївна Крамаренко – другом, помічником та класною мамою. Час від першого знайомства пролетів, як одна мить. Разом ми переживали маленькі перемоги і невдачі, разом сміялися і плакали, разом працювали та відпочивали, вчилися, плели ниточку дружби, любові, людяності, щирості – разом будували класну сім’ю. І ось настав час випускного 4 класу. Ми запевнили Лідію Миколаївну, що не підведемо її й надалі будемо добре вчитися та виконувати всі настанови.
Розділити радість свята, пригадати хвилюючі миті й свого шкільного життя, на випускний завітали і наші батьки. Вони привітали нас із закінченням початкової школи та побажали успіхів у майбутньому.
Все має початок і кінець. Не можна сказати, що закінчується наше дитинство. Однак той день провів невидиму межу між нашими дитинством та юністю.
Анастасія Олешко
На фото: випускниця 4 класу Анастасія Олешко повна творчих задумів.
Переглядів: 480 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук