"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Липень » 10 » Творча зустріч у «Криниці»
13:47
Творча зустріч у «Криниці»

У районній бібліотеці ім. С. Васильченка «криничани» нещодавно зустрілися з відомою письменницею Оленою Конечною, головою Чернігівської обласної організації письменників.
Олена Конечна народилася і виросла в м. Чернігові. Вона – переможець Міжнародного конкурсу молодих літераторів «Гранослов-99», лауреат обласного конкурсу «Краща книга року», член Національної спілки письменників України. Десять років Олена Михайлівна працювала кореспондентом обласної газети «Деснянська правда», висвітлюючи на її сторінках кримінальну хроніку. Тому пригодницький жанр – один з її улюблених, який, інтригуючи читача, захоплює і тримає в напрузі протягом усього твору.
Прослухавши кілька оповідань Олени Михайлівни, висловили свої враження «криничани» Володимир Голець, Ганна Дроботущенко, Микола Клочко, Микола Терещенко, Ніна Штанько. Читала свої вірші школярка Діана Швидченко, дипломант і призер Ялтинського міжнародного фестивалю поезії. «Кришталевий янгол».
На згадку про цю чудову зустріч Олена Михайлівна подарувала бібліотеці і всім криничанам свої книги. На пам’ять залишилася і оця світлина.
Ольга Штепа, член «Чернігівського земляцтва», лауреат премії ім. В. Чумака
Переглядів: 518 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук