"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2013 » Квітень » 5 » Твоє майбутнє, Ічнянщино!
13:49
Твоє майбутнє, Ічнянщино!
«Чисті роси» у чистому серці

Згадується час, коли на сцену Тростянецького будинку культури виходила маленька дівчинка, якій було всього чотири рочки. Вона ніяковіла, але, коли починала грати музика, поринала у пісню.
Це наша гордість – учениця 9 класу Тростянецької ЗОШ 1-3 ст. Христина Белей. Жодне свято не проходить без її виступів. Із задоволенням односельці йдуть на концерт, коли виступає Христина.
Кажуть, не хвали себе сам, хай тебе люди похвалять. А як не сказати доброго слова, як не порадіти за таку чисту, милу, талановиту дитину, котра на наших очах перетворюється на особистість!
Вона стала однією з перших членів Клубу за інтересами «Умілі руки», створеного вісім років тому при сільській бібліотеці. Я була свідком становлення справжньої майстрині, яка одночасно навчилася в’язати, вишивати, плести бісером, освоїла інші техніки виготовлення виробів народно-прикладного мистецтва і нині має солідний творчий доробок.
Торік Христина стала лауреатом конкурсу «Чисті роси». А останнім часом у неї з’явилося ще одне захоплення – танці. Дівчина не тільки сама гарно танцює, а й вчить цьому учнів 1-3 класів. Танці «Вальс», «Східний», «Гопак», «Українське попурі» у їх виконанні стали справжньою окрасою шкільних свят, бібліотечних заходів, сільських концертів.
Ким би не стала в майбутньому Христинка, можливо, артисткою, а, може, вчителем, лікарем чи бібліотекарем, впевнена, вона буде справжньою Людиною, талановитою, небайдужою і самовідданою, зі щирим серцем, сповненим любові й щирості, які вона даруватиме світу.
Тетяна Кузьменко, завідувач Тростянецькою сільською бібліотекою-філіалом № 42
Переглядів: 539 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук