"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Липень » 29 » Тут зібрався рід наш увесь
14:24
Тут зібрався рід наш увесь

У Новому Подолі, в якому проживає 84 жителі, на свято зібралося більше 300 чоловік. Розпочали піснею «Зеленеє жито, зелене», яку виконав співочий гурт Крупичпільського СБК. Найкращі слова про рідне село, найщиріші привітання звучали на адресу жителів та гостей, які завітали з усіх куточків нашої України.
Їх зустрічали короваєм, який вручили найстарішій жительці села – Парасковії Школьній. Згадали подружні пари, які в мирі та злагоді прожили більше 50 років, зокрема, подружжя Миколу та Наталію Коваленків, Миколу та Лідію Крепаків, Івана та Галину Нечес, Івана та Ніну Слабеняків; наймолодшу родину – Олександра та Наталію Олександрович, яка у шлюбі лише рік, а їхня донька Кіра є наймолодшою мешканкою села. З нагоди свята їм вручили похвальні грамоти та подарунки (кошти надав «Агропрогрес»).
Привітали й іменинників, які напередодні відзначали день народження.
Розповіли про історію села. Вшанували хвилиною мовчання загиблих жителів села у роки Другої світової війни та померлих у післявоєнний час.
Не залишили поза увагою і хлопців-земляків, які повернулися з АТО, це Віталій Костючок та Сергій Олександрович. Приємно було, що на свято завітали і голови райдержадміністрації Олександр Бондар та райради Григорій Герасименко. Вони привітали усіх зі святом, а Вероніка Ващенко та Ігор Швець подарували музичне вітання. Привітав усіх і сільський голова Василь Мисан.
Пахощі городньої каші збуджував апетит присутніх, яку готували місцеві жителі Григорій Коваленко та Олександр Бабич у трьох казанах, усього 80 літрів. Присутні смакували кашею, а їх розважав ансамбль з Ніжина, який запросив депутат райради Григорій Бабич, за що ми дуже вдячні.
Багато вражень, позитивних емоцій принесло це свято – зустріч, яке підготували та провели працівники Крупичпільського СБК та бібліотеки.
Свято закінчили піснею «Єднаймося люба родина».
Надія Скляр,
директор Крупичпільського СБК
Переглядів: 485 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук