"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Травень » 17 » Турніри пам’яті загиблих земляків
15:28
Турніри пам’яті загиблих земляків

Учетверте волейбольним турніром вшанували загиблих на сході країни бійців з Ічнянщини.

На турнір були запрошені родичі загиблих воїнів: 14­річна Олександра Кривонос та 10­річний Дмитро Моісеєнко з мамою Ольгою.
Змагання відбулися 11 травня в Іржавецькій школі. Участь у них взяли команда господарів, міської ЗОШ №4, Тростянецької, Дружбинської, Южненської та Івангородської шкіл.
За підсумками ігор перемогу здобули учні школи №4, на другому місці – команда з Дружби, на третьому – з Южного.
Турнір, як і в попередні роки, пройшов за ініціативи та фінансової підтримки народного депутата Валерія Давиденка.
Переможці отримали перехідний кубок із фото Володимира Моісеєнка та Станіслава Кривоноса. Оскільки минулого року Ічнянщина втратила ще Юрія Сороку, організатори обіцяли внести зміни до положення про турнір.


В Ічні також започаткували боксерський турнір, присвячений загиблим на сході землякам. Він відбувся 12 травня у спортивному клубі «Берег».

Хвилиною мовчанняі вшанували пам’ять героїв. На змаганнях були присутні вдова Володимира Моісеєнка Ольга та племінник Юрія Сороки Роман Богатир.
За право називатися найсильнішими змагалися 36 юних спортсменів: з Ічні, Прилук, Чернігова, Новгорода­Сіверського та з республіки Молдови.
Було проведено 18 поєдинків у різних вагових категоріях. Головний суддя турніру – суддя національної категорії Володимир Кладько високо оцінив підготовку боксерів. Кубком за найкращу техніку відзначена вихованка «Берега» Антоніна Пелешук.
Новачки «Берега» з Ічні, Припутнів, Івангорода, Гужівки вперше взяли участь у змаганнях. А досвідчені боксери Катерина Рогова та Юлія Дем’яненко спробували себе у ролі суддів.
Турнір проведений за ініціативи заслуженого тренера України Олега Кравця та президента СК «Берег» Віктора Кияновського. Головними спонсорами стали районна організація Аграрної партії, Ічнянський завод сухого молока та масла і агропромислова група «Росток Холдинг». Світлана ЦЮПКА
Переглядів: 481 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук