"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Травень » 22 » Турнір пам’яті загиблих земляків
15:02
Турнір пам’яті загиблих земляків

Минулих вихідних на базі Івангородської школи відбувся районний турнір із волейболу, присвячений пам’яті земляків Володимира Моісеєнка та Станіслава Кривоноса, які загинули на сході, захищаючи мир і спокій України.
Місце проведення обрано символічно, адже один із загиблих військовослужбовців – Станіслав Кривонос – родом із Івангорода.
У пам’ятному турнірі взяли участь команди міської ЗОШ №4, Тростянецької, Іржавецької, Дружбинської та Парафіївської шкіл. Ініціаторами виступили директор Тростянецької ЗОШ Павло Кривов’яз та керівник СК «Колос» Борис Майдан.
Спортивні баталії тривали з десятої ранку і майже до другої години дня. Спритні комбінації врешті визначили двох найсильніших півфіналістів змагань – Тростянецьку та Дружбинську ЗОШ.
У результаті запеклої боротьби у фіналі золотим призером змагань стала команда з Дружби. Друге місце – у школярів із Тростянця, третє – за парафіївцями.
Фінансову підтримку у заході надав народний депутат України Валерій Давиденко.
Завершився турнір тематичною лінійкою, на якій вшанували пам’ять Володимира Моісеєнка та Станіслава Кривоноса, а також всіх загиблих воїнів у зоні АТО.
Андрій Грудницький
Переглядів: 426 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук