"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Травень » 20 » Туристів ваблять мальовничі краєвиди Качанівського парку
13:13
Туристів ваблять мальовничі краєвиди Качанівського парку
Нині у розпалі туристичний сезон і в заповіднику «Качанівка». Там можна чудово провести дозвілля на природі, побувати на екскурсії, відвідати виставку.
Цього року кількість туристів збільшилася на третину: було проведено 140 екскурсій, близько 4 тисяч туристів відвідало історико-культурний заклад, більшість з яких приїхали з сусідніх областей та Києва, повідомив заступник генерального директора з науково-дослідної роботи заповідника Тарас Шевченко.
Щоб прогулятися одним із найкрасивіших вітчизняних парків та відвідати палац, який є одним із семи чудес України, з Ічні до «Качанівки» можна доїхати маршруткою, власним авто чи велосипедом. Вхід у заповідник – 10 грн., екскурсії – від 20 грн. (якщо група більше 10 чоловік).
Незабаром на території заповідника відбудеться ще один цікавий захід: 28 травня – трейловий забіг дистанцією 16 км на честь Дня захисників кордону України. Ідея цього спортивного заходу – звернення уваги здорових людей до пам'ятників історії, які несправедливо забуті молоддю, але при цьому нічим не поступаються іменитим паркам і історичним пам'яткам України та Європи.
Більше інформації про Качанівка-трейл: https://www.facebook.com/events/638996552930934/?active_tab=posts
Переглядів: 446 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук