"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Жовтень » 2 » Турботою і працею повагу заслужили
13:26
Турботою і працею повагу заслужили

Щорічно 1 жовтня в Україні відзначається День людей похилого віку та День ветерана – свята наших батьків, бабусь і дідусів. Того дня в Крупичпільському стаціонарному відділенні територіального центру соціального обслуговування було людно.
Привітати стареньких завітали депутат обласної ради Віктор Кияновський, представники районної влади та хоровий колектив районного будинку культури.
Традиційною концертною програмою свято не обмежилося. Адже будучи депутатом обласної ради протягом чотирьох скликань, постійно займаючись благодійними справами, Віктор Павлович завжди турбується і про підростаюче покоління, і про людей поважного віку.
Старенькі отримали молочну продукцію, фрукти та цукерки, а також цукор, борошно, масло. Дідусів і бабусь зворушили подарунки і прояв поваги та вдячності за їхню мудрість.
Окрім підопічних Крупичпільського територіального центру, Віктор Кияновський з нагоди Дня ветерана потурбувався і про ветеранів війни та праці району, яким виповнилося 85 років, надавши 1080 подарунків.

Андрій Грудницький
Фото автора

– Ви тільки послухайте як співають, скільки століть пройшло, а воно й досі в моді, – хваляться Віктору Кияновському бабусі.
Переглядів: 428 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук