"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Вересень » 26 » Тривають відбори на здобуття премій
11:18
Тривають відбори на здобуття премій
До кінця року на Ічнянщині триватимуть творчі конкурси, до яких традиційно причетні громадські організації, органи влади, заклади і установи, громадські активісти нашого краю.
Протягом трьох місяців, до 1 грудня, координатори конкурсу Н.Прочай (ЦРБ ім. С.Васильченка) і Я.Дорошенко (ЗОШ №4 м.Ічні) прийматимуть учнівські твори, що подаються на здобуття літературно-мистецької премії Фонду В.Шевченка «Родина. Ічнянщина. Україна». Цей масовий конкурс талановитих школярів проводиться вже вшосте.
До 1 грудня триватиме прийом робіт на конкурс «Оживає минувшина» (історія рідного міста, селища, села, кутка, вулиці). Координує проведення цього конкурсу редакція газети «Трудова слава».
Історико-краєзнавче товариство «Ічнянщина» цього року вперше присуджуватиме пам’ятну медаль «За особливі заслуги перед Ічнянщиною». Кандидатури претендентів приймаються від голів райдержадміністрації і районної ради, керівників органів місцевого самоврядування Ічнянського району, членів товариства «Ічнянщина».
Проконсультуватися щодо цих конкурсів можна також за тел.: 093+145-32-99, 098+896-19-23 або за електронною адресою: shevch@ukr.net.
Переглядів: 402 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук