"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Листопад » 15 » Точка зору
15:15
Точка зору
Ми зробимо свою державу сильною!

Вибори до Верховної Ради України закінчилися. За їх результатами у першу трійку лідерів потрапили політичні партії – Партія регіонів, ВО «Батьківщина, та «УДАР». За рейтингом набраних голосів Комуністична партія України знаходиться на четвертій сходинці. Ічнянка Євгенія Пономарьова дуже стурбована нинішнім життям, і повертаючись думками у минуле, сподівається, що комуністи у парламенті цього разу зможуть повернути соціальні принципи в наше суспільство.
Уже 20 років Україна живе при капіталізмі. Тепер є з чим порівняти: як ми жили до незалежності, і як живемо нині. При комуністах на Ічнянщині було 12 заводів. У районі працювали потужні колгоспи, оброблялася земля, збиралися високі врожаї. На фермах вирощували корів, свиней. Не було безробіття.
Тоді ж в Ічні побудовано 10 п’ятиповерхівок, люди отримали безкоштовно квартири. Розвивалася інфраструктура: будинок культури, кінотеатр, пошта, школи, дитячі садочки. Ічня стала великим, красивим містом. У населених пунктах району працювали клуби, дитячі садочки, медичні пункти. Медицина та освіта були безкоштовними. Населення не бідкалось, як заплатити за комунальні послуги.
Все, що люди вирощували на городах і в садах, здавали на Ічнянський завод продтоварів. Нині капіталісти не церемоняться з людьми, їм треба тільки дешева робоча сила, щоб швидко у кишені покласти гроші, зароблені чужим потом і мозолями.
Країною правлять багатії та олігархи. І що ми маємо? Відомого на всю Україну Племзаводу «Тростянець» – немає, однойменного санаторію – також. Освіта платна. Обдаровані діти не можуть здобути вищу освіту, бо в батьків нема чим платити за навчання. Ростуть ціни на продукти, підвищуються тарифи на комунальні послуги. Ми йдемо до Європи! Але повірте, що цій Європі не потрібна Україна, як сильна багата держава. Їй потрібна територія, куди можна звезти увесь непотріб: неякісні товари та продукти. Тож скільки ми ще будемо працювати на іноземців, няньчити їхніх дітей, прислужуватися, бути наймитами?
Так довго тривати не може. У природі немає нічого вічного. Настануть кращі часи, поважатимуть простих людей, цінуватимуть людську працю, як було при комуністах. Люди добрі! Нам треба піднятися з колін, доказати всьому світу і тій Європі, що ми, українці, працьовиті люди, можемо зробити свою державу сильною, могутньою і багатою.
Переглядів: 492 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук