"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Січень » 24 » Тільки наші перемогли Алжир
14:28
Тільки наші перемогли Алжир
В Івано-Франківську завершився міжнародний турнір пам’яті заслуженого тренера України Валерія Дем’янова. Він був одним із засновників жіночого боксу в Україні, знаним фахівцем і в державі, і за кордоном.
У турнірі взяла участь і збірна нашої області, яку в повному складі із шести чоловік представляли тільки вихованки СК «Берег». Спочатку першість у поєдинках тримали спортсмени з Алжиру, яких за два дні змагань ніхто не міг перемогти. Але так тривало до зустрічі із нашою Юлею Дем’яненко, яка єдина із учасників змогла виграти бій у алжирки. Ця перемога стала досить гучною заявою на шляху до професійної кар’єри.
Вправно боксувала на змаганнях і Кароліна Махно. Зокрема тренер клубу Олег Кравець відмічає, що на сьогодні для неї у її категорії в Україні вже немає рівних, тож для здобуття боксерського досвіду їй потрібні суперники міжнародного рівня.
За результатами кількаденного турніру наші дівчата вибороли чотири золоті та одну срібну медалі. Переможними виступами на цих змаганнях ічнянські спортсменки не лише підтвердили статус вправних боксерів, а й ведуче місце Чернігівської області в розвитку жіночого боксу в Україні. Завдяки фінансовій підтримці генерального спонсора клубу Віктора Кияновського діти з глибинки отримали шанс реалізувати себе у великому спорті.
Андрій Грудницький
Переглядів: 430 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук