"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Листопад » 24 » Тепер Катруся кататиметься на роликах
15:23
Тепер Катруся кататиметься на роликах

Маленькій ічнянці Каті Бабіч вже зробили операцію. Тепер дівчинка буде повноцінно рухатися і скоро кататиметься на роликах.
У березні минулого року ми писали про маленьку ічнянку Катрусю Бабіч, яка потребувала нашої допомоги. У дівчинки виявили вроджену аномалію розвитку лівої ніжки у вигляді гіпоплазії стегна (ніжка була коротшою на 2 см). Це обмежувало функції опорно-рухового апарату й вона не могла ходити без ортеза.
Щоб простимулювати ріст ніжки, лікарі призначили дівчинці вітамін D. Але, на жаль, протягом року змін на краще не відбулося. У листопаді їй зробили у столиці операцію, яка,за словами медиків, пройшла успішно. Наприкінці лютого поїде на повторне до обстеження і, сподіваються рідні, буде все добре, адже за прогнозами фахівців, ніжка ростиме.
Мама Каті, Анастасія Віталіївна, розповіла, що наразі її донечка почувається добре, хоча ще боїться ступати. Вона вже з нетерпінням чекає весни, коли з подружками кататиметься на роликах. А ще мріє ходити у туфельках на каблучках.
Завдяки небайдужим людям – рідним, знайомим родини Бабіч, батькам старшої групи ДНЗ№5, депутату обласної ради Віктору Кияновському та всім, хто відгукнувся допомогти коштами на операцію, шестирічна Катя має шанс на щасливе та здорове майбутнє.
Переглядів: 411 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук