"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Березень » 3 » Тендітна та сильна
15:51
Тендітна та сильна

У повсякденному житті 18-річна ічнянка Юлія Дем’яненко спілкується з друзями, читає книги, допомагає по господарству. Але коли ця невисокого зросту юнка виходить на боксерський ринг, під її нестримними ударами вистоюють далеко не всі її суперники. Недаремно вона єдина з «Берега», кого запросили у дорослу збірну з боксу представляти Україну на найвищому рівні.
Три роки Юля займається в Ічнянському спортивному клубі не зовсім звичним для дівчат видом спорту – боксом. За цей час вона перемагала на багатьох турнірах, ставши срібною призеркою чемпіонату Європи серед молоді, багаторазовою чемпіонкою України.
– Я бойова з дитинства, товаришувала з хлопцями, грала з ними у футбол, – розповідає Юля. – Коли почула, що в Ічні відкрився спортивний клуб з кікбоксингу, бо тоді боксу ще не було, пішла не вагаючись. З перших тренувань зрозуміла: це – моє. А коли вперше виграла –емоції були неймовірні… Багато хто каже, що бокс – не для дівчат. Але завдяки боксу я розкрилась. Спорт навчив мене бути комунікабельною, загартував характер. Батьки підтримали мій вибір, але кожного разу, коли виходжу на ринг, неймовірно хвилюються. Звичайно, бувають і поразки. У такий момент опускаються руки. Але я сама собі кажу: «Давай, ти зможеш. Іди до своєї мети. У тебе все вийде!».
Хлопці, дізнавшись, що Юля – боксерка, часто не вірять у це:як тендітнійдівчині битися?Маючи міцну витримку та силу духу,спортсменка, як і всі дівчата, після тренуваньнаносить макіяж, одягає сукню і туфлі на підборах.
Та по-справжньому впевнено вона почувається тільки на боксерському рингу, там готова боротися за перемогу до кінця. І мріє й пов’язати своє життя зі спортом: здобути вищу освіту і стати фітнес-тренером.
Нещодавно на чемпіонаті України з боксу, що проходив у Ковелі, Юлія стала чемпіонкою серед дорослих і ввійшла до складу збірної, яка представлятиме нашу державу на всіх турнірах.
Серед шістнадцяти учасниць із Чернігівщини змагалися ще дев’ять вихованок заслуженого тренера України Олега Кравця. І кожна з них поповнила скарбничку нагород, виборовши п’ять золотих, дві срібні та три бронзові медалі. Усього на цих змаганнях боролися 197 спортсменок з 22-х областей України.
Днями Юля приїхала з тренувальних зборів. І навіть 8 березня не відпочиватиме: займатиметься у спортзалі. Але, як і кожна дівчина, цього дня чекає на квіти.
Світлана Цюпка
Переглядів: 509 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук