"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Березень » 20 » Тарифи підвищувати не будуть
16:06
Тарифи підвищувати не будуть
Тарифи на воду та тепло КП ВКГ «Ічень» і Чернігівський квартирно-експлуатаційний відділ Міноборони – підвищувати не будуть. Це стало відомо після засідання виконкому міської ради, яке відбулося 10 березня. Нагадаємо чого хотіли надавачі послуг і що вирішили у міській раді.
Отож, згідно з представленими водоканалом розрахунками, чинні тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення не забезпечують стовідсоткове відшкодування собівартості послуг, покриваючи витрати з водопостачання на 84,2%, водовідведення – на 98,4%. Відповідно було запропоновано підняти для приватного сектору вартість куба води на 56,9% до 14,91 грн., а водовідведення – на 33,8% до 15,95 грн. Однак виконком вирішив тарифи не підвищувати. Щоб комунальне підприємство працювало без збитків прийняли рішення розробити відповідну програму.
Не підтримав виконком і підвищення норм споживання теплової енергії для споживачів у Дружбі. Відповідне клопотання подав квартирно-експлуатаційний відділ. Нині виробник тепла несе збитки. Але члени виконкому звернули увагу на недоліки у теплопостачанні, які призводять до втрат тепла, і запропонували проаналізувати стан тепломереж та тепловтрат на них. Також надавачу послуг рекомендували встановити у споживачів лічильники тепла.
Андрій Грудницький
Переглядів: 363 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук