"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2013 » Липень » 4 » Свято відбулося?
15:58
Свято відбулося?
Послухали концерт і розійшлися
День молоді - це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. А чим запам’яталося цьогорічне свято ічнянцям?
Світлана Кирій:
- Сподівалася побачити дещо більше, але, на жаль, навіть традиційного конкурсу «Міс Ічняночка», який приваблює людей різного віку, чомусь не було. Чи то красуні перевелися, чи відповідальні за районну молодіжну політику тьоті й дяді «не пошевелилися». Якесь зневажливе ставлення до нас, молодих...
Сергій Гужовський:
- З розповідей старших знаю, що раніше свято проводилося в Жадьківці. Там виступали естрадні колективи, проводилися конкурси, грали у футбол. Бажаючі могли також потренуватися у стрільбі з пневматичної гвинтівки, пограти в шашки або щось виграти в лотерею. Аж не віриться, що таке колись було. А в останню неділю молодь послухала концерт під будинком культури і розійшлася по домівках чи барах.
Андрій Лісогор:
– Добре, що спромоглися організувати хоч концерт, і за те спасибі. На стадіоні взагалі не було ніяких змагань. І феєрверком не порадували. Хоча б цього дня могли провести дискотеку, про які ми вже й забули.
Наталя Дахно:
- Якщо хтось вважає, що свято відбулося, то я так не думаю. Концерт –хороший, але ж це далеко не все. На жаль, свято таке, як і життя: молодь в останню чергу приймають на роботу і в першу – звільняють.

Працівники закладів культури і спортивних об’єднань району, до яких я звернувся, пояснили погану організацію Дня молоді відсутністю коштів. Та концерт міг бути видовищнішим і без великих затрат: прикрасити східці БК кульками чи квітами, звичайними гірляндами і поставити хоча б два ліхтарі, щоб у темряві можна було роздивитися обличчя співаків.
Попри все у нас чудова талановита молодь: Юлія Цилюрик, Аліна Васильченко, Ігор Швець, Валерія Борисова, Оксана Олійник, Юрій Шкребко, Богдан Кириченко подарували іншим молодим ічнянцям свято.
Микола Смілик
Переглядів: 483 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук