"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Листопад » 30 » Свято відбулося
12:37
Свято відбулося
Федір Карпенко з ювілею області повернувся з орденом

23 листопада в обласному центрі пройшли урочисті заходи з нагоди 80-річчя утворення Чернігівської області та 210-ї річниці створення Чернігівської губернії.
Почалися вони з Красної площі, де гості свята мали можливість оглянути виставку-ярмарок та презентації районів. Ічнянщину, зокрема, представляли два наші потужні підприємства: завод сухого молока та масла і молочноконсервний комбінат.

Затим в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Шевченка відбулися урочисті збори та святковий концерт.
На святі були присутні нинішні та колишні керівники міста і області, видатні люди Чернігівщини, народні депутати, делегації районів і міст області, інші почесні гості.
Розпочалися збори з урочистого внесення Державного прапора України, прапора Чернігівської області, прапорів районів та міст області, історичних гербів повітів Чернігівської губернії.
Були зачитані привітання жителям області від Президента України Віктора Януковича, Голови Верховної Ради України Володимира Литвина та Прем’єр-міністра України Миколи Азарова. З нагоди свята голова облдержадміністрації Володимир Хоменко та заступник Міністра культури України Тимофій Кохан вручили державні нагороди.
Отримав високу нагороду і представник ічнянської делегації – Федір Карпенко, який уже одинадцять років очолює районну раду ветеранів. Указом Президента України від 21 листопада 2012 року за самовіддану плідну працю з правового і соціального захисту старшого покоління, активну участь у героїко-патріотичному вихованні молоді, вагомий внесок у розвиток ветеранського руху району та з нагоди 80-річчя утворення області Федора Григоровича нагороджено орденом Богдана Хмельницького III ступеня.
Людмила Храпаль
На фото: Голова районної ради ветеранів Федір Григорович Карпенко з новим орденом
Переглядів: 539 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук