"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 7 » Свято осені життя
15:11
Свято осені життя

Першого жовтня в Україні відзначають День ветерана та День людей похилого віку. Дана традиція була започаткована рішенням 50 сесії Генеральної асамблеї ООН і відзначається в світі з 1990 року.
З нагоди свята для підопічних Крупичпільського стаціонарного відділення для постійного та тимчасового проживання одиноких престарілих громадян та інвалідів було організовано святковий обід та концертну програму від учасників художньої самодіяльності місцевого сільського будинку культури.
Також на зустріч з ветеранами війни та праці, а також громадянами похилого віку завітали голови райдержадміністрації Олександр Бондар та районної ради Григорій Герасименко.
Святкові вітання звучали і від голови районної організації ветеранів України Віктора Сербіна та начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Анатолія Породька.
Слова подяки за самовіддану працю на славу і велич рідної держави, побажання довгих років життя та подарунки стареньким подарували отець Іван (Ясенівка) та депутат обласної ради Віктор Кияновський.

Світлана Степанова, завідувач відділу територіального центру


На фото настоятель Спасо-Преображенської церкви в Ічні отець Іван ( Ясенівка) бесідує на духовні теми з старенькими

Фото Геннадія Коваленка
Переглядів: 393 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук