"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Червень » 21 » Свято
12:32
Свято
Зірки естради – для зірок медицини

Напередодні професійного свята ічнянська громада вітала медичних працівників. Районний будинок культури ледве вмістив винуватців урочистостей та їхніх шанувальників.
На свято були запрошені й перші особи району – голови РДА Сергій Рубашка та районної ради Євген Баранович. У вітальному слові очільник району сказав:
– День медичного працівника давно вийшов за рамки професійного свята, бо немає людини, яка б не зверталася за допомогою до медичних працівників. На свої плечі вони взяли нелегку ношу – турботу про здоров’я. За будь-якої погоди, будь-якої пори року чи доби вони на сторожі й готові прийти на допомогу. Вітаємо вас, шановні медичні працівники, зі святом! Велика вам людська вдячність за подвиг на ниві медицина – найблагороднішої з професій.
Зі щирими словами вітання до медичних працівників звернувся й голова районної ради Євген Баранович:
– Ви працюєте на користь ічнянської громади. Професія, обрана вами, у всьому світі вважається найгуманнішою. Вам притаманне чуйне ставлення та увага до кожного пацієнта. Ви – зразок душевної щедрості. Нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком для вас.
За героїчну і гуманну працю, за відданість обраній професії спільними Почесними Грамотами РДА та районної ради нагороджені кращі з кращих медичних працівників ЦРЛ: завідувач хірургічного відділення ЦРЛ Михайло Острик та його підлеглі старша медична сестра Катерина Шелемеха, медична сестра Ганна Ясько, завідувачка акушерсько-гінекологічного відділення Ольга Генці, лікар-стоматолог Володимир Куцевич, медсестра поліклініки Раїса Настич водій Валерій Олешко, а також представники медичних закладів району: головний лікар Іваницької дільничної лікарні Олександр Лещенко, лікар-стоматолог Мартинівської амбулаторії Володимир Ключко, медичні сестри Івангородської лікарської амбулаторії Тетяна Костюк та Іржавецького ФАПу – Людмила Евенко, молодші медичні сестри Андріївського ФАПу – Валентина Клименко та Будянського ФАПу – Ніна Мажуга.
Головний лікар Комунального лікувального закладу «Ічнянська ЦРЛ» Дмитро Івасюк у своєму виступі наводив слова древніх мудреців, щоб підкреслити важливість обраної професії: «Здоров’я – це ще не все, але все інше без здоров’я – не варте», «Божественна справа – вгамовувати біль». Він щиро вітав з професійним святом своїх колег-лікарів, медсестер, молодший медичний персонал та ветеранів медичної галузі району.

Низько вклонився медичним працівникам Ічнянщини й голова Комітету розвитку Полісся Михайло Голиця. Заслужений юрист України, кавалер орденів «За заслуги» І і ІІ ступенів Михайло Миколайович назвав медичних працівників елітою нації:
– Ви повертаєте людей до повноцінного життя, а вони вдячні вам за найцінніше – здоров’я, а можливо, й за ціле життя. Ви зцілюєте їх не тільки ліками, а й душевним теплом, і за це заслуговуєте на найвищу нагороду. Хочеться чимось порадувати таких самовідданих професіоналів, тож ми привезли для вас концертну програму.
Завдяки старанням Михайла Голиці свій талант дарували ічнянцям заслужені артисти України Ніна Мирвода, Павло Мрежук, Іван Красовський, Олена Хижна, чарівна володарка титулу «Гордість України» Інеш Кдирова, лауреати Міжнародних конкурсів Діана Мірошниченко, Анна Азарова, солісти циганського театру «Ромен» Юрій та Валента Коржови. Артист театру та кіно, степіст Володимир Шпудейко «грав ногами» і привітав медичних працівників степ-телеграмою. Концертну програму вів народний артист України Анатолій Демчук, який піснею і дотепним словом творив піднесено-святковий настрій медикам та всім присутнім у залі.
Наталія Черненко
Переглядів: 643 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук