"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Червень » 7 » Свято
10:56
Свято
Дитячий світ – чарівний світ
Щороку в перший день літа у містах і селах відзначають прекрасне свято – Міжнародний день захисту дітей. Цього дня у міському парку було гамірно від веселої музики й дитячих голосів. Фестиваль «Дитинства світ – чарівний світ» зібрав дітвору на яскраве дійство.
Учасників фестивалю привітала заступник голови Ічнянської районної ради Зоя Присяжнюк. Ансамбль «Зорецвіт» і солісти, танцювальна студія «Феєрія-денс» і агітбригада «Імпульс» своїми виступами дарували радість маленьким глядачам. Потішили всіх «Чепурушки» з ДНЗ №5. Талановиті баяністи й гітаристи з Ічнянської школи мистецтв показали майстерне володіння інструментами, а хореографічний колектив «Надія» – пластику і грацію. Не по-літньому прохолодної днини вчасно вибігла на сцену Непосида і «примусила» рухатися-грітися дітей. Та найбільше задоволення винуватці свята отримали, активно взявши участь у розважально-ігровій програмі «Маша і Ведмідь».
Злетіли у небо повітряні кульки – і настала найприємніша мить. За традицією, гуртківцям-активістам будинку дитячої та юнацької творчості вручили пам’ятні та солодкі подарунки від спонсорів. Саме за їх підтримки та за сприяння відділу освіти, РДА й міської ради відбулося дитяче свято.
Юні ічнянці не поспішали розходитися: стрибали на батутах, їли солодку вату та просто бігали. Декого вдалося «пригальмувати» для інтерв’ю. У діток поцікавилася, чи знають вони свої права, про що мріють сьогодні, де відпочиватимуть влітку?
Томочка Ю. закінчила 2 клас ЗОШ І-ІІІ ст. №4. Мріє поїхати до Києва у дельфінарій, хоча була там чотири рази. Дельфіни пахнуть рибками, так гарно з ними плавати, обнімати, кружляти разом. І на Чорне море поїде в Євпаторію, тільки ненадовго, бо вдома її чекатимуть декоративні щурята, черепаха, кролики, папуга, сіро-бузкова рибка-акулка, кошенятко Черниш, пекінес Мілка, такси і лайки… Мріє про жовту жабу і змію. Крім тварин, захоплюється малюванням, ліпленням із пластиліну та спеціальної глини, виготовляє біжутерію з бісеру. На свято прийшла з мамою, яка любить і підтримує свою донечку-сонечку в добрих починаннях.
Толя Разумей, Аня Бабіч, Ілля Кириченко, Богдан Харченко, Артем Мельников та їхні однокласники, що закінчили 2 клас гімназії ім. С. Васильченка, прийшли до парку з учителькою. Їх нагородили за активне відвідування гуртків. Діти знають про свої права на спілкування, на повноцінне харчування, на дозвілля, на медичну допомогу, на навчання. Наперебій говорять про яскраві враження від сьогоднішнього дійства. Найбільше сподобались рухливі ігри, танці хлопців у камуфляжі, рок-н-рол. Хтось хоче на канікулах поїхати на море, хтось планує побувати в столичному зоопарку. Але не у всіх мрія збудеться: декого «не пустить» маленька сестричка, де в кого старший брат вступатиме до університету – тож батькам буде не до моря.
Щасливими себе вважають дві дівчинки – Вікторія Штанько та Валерія Реута, котрі сиділи на лавочці й не приєднувалися до малечі, бо закінчили 7 клас (тож вважають себе дорослими). А щастя вбачають у тому, що є сім’я, друзі, самі здорові, забезпечені. Можуть цікаво проводити вільний час подорожувати. Влітку планують поїхати або на море, або в Карпати.
Вікторія гарно малює, робить макіяж, манікюр і красиві зачіски. Валерія любить співати, через рік закінчує музичну школу по класу фортепіано і хореографії. Валерія пише вірші, які навіть друкувалися в «Трудовій славі».
Наталія Черненко
Зліва направо: Вікторія Штанько та Валерія Реута відпочивають у міському парку
Переглядів: 603 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук