"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Червень » 5 » Святкували весело, гамірно й смачно
11:13
Святкували весело, гамірно й смачно

Для кількасот маленьких міських і сільських ічнянців свято розпочалося о 10 годині в районному будинку культури, де актори Ніжинського академічного українського драматичного театру ім. М. Коцюбинського подарували їм дитячу виставу «Казка про справжню дружбу». Після вистави дітей привітав депутат обласної ради Віктор Кияновський і запросив усіх до міського парку поласувати морозивом, солодкою ватою, покататися на електромобілях, пострибати на батутах.
У парку було людно, тільки галаслива публіка ігнорувала черги – «до мети» пробивалися спритніші. Батьки згодні були й платити, якби тільки не слухати вередливе «Хочу ще!».
На сцені в міському парку виступали юні таланти з будинку дитячої та юнацької творчості. Його директор Юлія Семенах вручила грамоти призерам обласних конкурсів «Поліський зорепад» у номінації «Літературна творчість» Олександрі Грищенко, у номінації «Вокал» – тріо «Зорецвіт» у складі Дарини Забіли, Вікторії Солодкої та Тетяни Соляник, в номінації «Хореографія» – колективу «Феєрія-Денс» за зайняті ІІІ місця.
В обласному конкурсі «Знай і люби свій край» всі три призові місця посіли ічнянські школярі: перше – Микола Бойко, друге – Богдан Винник і Дар’я Бондар, третє – Богдан Мазніченко. У номінації «Друкована стаття в ЗМІ» третє місце посіла Олександра Грищенко. Андрій Степанов переміг в обласному конкурсі «А я просто українець» в номінації «За козацьку майстерність». Тріо «Світанок» у складі Євгенія Колоса, Вероніки Ващенко і Дарини Забіли стало лауреатом обласного конкурсу «Озброєні піснею». В обласному конкурсі «Безпека життя – життя у безпеці» в номінації «Фотографія» друге місце виборола Анна Писана, в номінації «Декоративно-прикладна творчість» – Вікторія Семенах і третє – Анна Швидченко. Теж друге місце посів Валентин Магдич в обласному конкурсі «Славетний геній Придесення» за відеосюжет про Олександра Довженка.
Тут же діти співали й танцювали для ровесників і дорослих, від яких чули побажання щасливого мирного дитинства. Український танок «На сінокосі», запальний «Гопак», веселі «Клоун і Лялька» у виконанні колективу «Феєрія-Денс» і «Маленькі бешкетники» в моряцькій формі викликали в глядачів усмішку та створювали гарний настрій. Улюблені герої мультику «Маша і Ведмідь» розважали для дітей, гуртківці-вокалісти співали пісні про Україну. Весело й гамірно святкувала дітвора першого літнього дня.
Наталія ЧЕРНЕНКО
Переглядів: 410 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук