"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Січень » 20 » Світ спорту
11:18
Світ спорту
Туристи у п’ятірці кращих
Нещодавно члени Ічнянського туристичного клубу «Едельвейс» повернулися з міжобласних змагань із пішохідного туризму у закритих приміщеннях, що проходили на Київщині. Як відмітив тренер клубу Олександр Лисиця, змагання виявилися непростими, бо у наших спортсменів були дуже досвідчені суперники.
Змагання на кубок Броварського району проводяться лише вчетверте, однак, здобути високий рейтинг серед спортсменів і участь у них стала престижною. Тож не дивно, що змагатися за перемогу приїхали команди Чернігова, Новгород-Сіверського, Прилук, Варви, Ічні, Бахмача, Талалаївки, Славутича, Білої Церкви, Борисполя, Броварів та Переяслава-Хмельницького. Всього більше 160-и чоловік із 18-и команд, у складі яких – 21 кандидат у майстри спорту. Головними суперниками для «Едельвейсу» були туристи із Чернігова та Броварів, колишні чемпіони України серед юніорів із пішохідного туризму. Змагання проходили у двох вікових групах – молодшій (11-14 років) та старшій – (від 14 і більше).

У запеклій боротьбі за перемогу з більш досвідченими та старшими спортсменами наші туристи здобули п’яте загальнокомандне місце. Варто відмітити Юлію Табарчу та Андрія Леденя, які в особистих заліках здобули треті місця. Юні спортсмени не спочивають на лаврах, бо вже у середині лютого на базі Ічнянської ДЮСШ відбудуться відкриті змагання на «Кубок Ічні» з пішохідного туризму. Тож, бажаємо їм подолати високі вершини у світі туризму.
Андрій Грудницький
Переглядів: 595 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук