"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Липень » 7 » Сучасні букети – єдність протилежностей
13:47
Сучасні букети – єдність протилежностей

Саме зараз, коли прийшла пора буяння квітів – садових, лісових, польових – хочеться щодня милуватися цією красою і вдихати аромат різнобарвного літа. Окрасою вашої оселі можуть бути красуні троянди або ніжні ромашки чи дзвоники. А можна поєднати ці здається не поєднувані квіти, тоді вийде нині модна композиція, запевняють флористи.
Цього року в тренді все незвичайне і екстравагантне. Популярні кольори – від рожевого до кремового.
Останнім часом великою популярністю користується стиль бохо: поєднання декоративних квітів з польовими. Наприклад, троянд з ромашками.
– Модний букет має відповідати декільком правилам, – розповідає флорист Яна Кізуб. – По-перше, мати злегка розпатлану форму, по-друге, у складі мають бути польові квіти і по-третє, кольорова гама повинна бути пастельних тонів. Можна скомпонувати квіти абсолютно різних відтінків, які на перший погляд здаються не поєднувані. Коли зацвітуть соняшники, вони стануть основою яскравої композиції. Актуальні контрастні кольорі.
Якщо не знаєте, які вибрати квіти – подаруйте троянди або орхідеї, радить флорист. Класика завжди в моді, до того ж вони подобаються багатьом жінкам. Дівчата будуть у захваті від ніжної альстромерії.
– До речі, зараз модно дарувати квіти не тільки в букетах, а і в невеликих корзинках, – розповідає Яна Кізуб.– Виглядить стильно і красиво. І пам’ятайте, що подаровані квіти – це, перш за все, вияв уваги, зізнання у коханні. Або просто отримані кимось позитивні емоції. Тож частіше даруйте квіти.
Переглядів: 596 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук