"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Листопад » 6 » Страшно веселий Хеллоуїн
14:58
Страшно веселий Хеллоуїн

У ніч з 31 жовтня на 1 листопада всі любителі містики і моторошних нарядів відзначили Хелоуін. Святкували це містичне й сучасне свято і в нас.
Дівчатка-подружки з Ічні Наталія Іллійчук, Яна Черненко, Анастасія Гордієнко, Діана Поліщук, а також Анна Бабич з молодшими сестричкою Настею та братиком Артемом перевтілилися у страшних персонажів та відзначили Хеллоуїн. Дехто з них це свято відзначив удруге.
До свята, звичайно, готувалися ретельно. Заздалегідь продумали кожен образ (все залежало від фантазії). А в день свята, як трішки стемніє, розмалювавши обличчя заходили до знайомих, лякали дорослих, а ті відкуповувалися від маленьких примар подарунками (звичайно солодощами). А ще весела «нечисть» носила із собою світильник у вигляді голови з гарбуза, який є головним атрибутом свята.
Дівчатка кажуть, що хоча це свято за походженням неукраїнське, воно дуже близьке містичній українській сутності. Чорти, відьми, страхіття різні... Ну, майже «Ніч перед Різдвом». Але головне – є просто приводом розважитися. Адже додому розходяться із гарним настроєм та цукерками в кишенях.
Світлана Цюпка
Фото Яни Черненко

Моторошно, але симпатично. У ролі костюмованих героїв свята Яна Черненко та Наталія Іллійчук
Переглядів: 502 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук