"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Квітень » 1 » Стартує благодійна акція «Серце до серця»
13:17
Стартує благодійна акція «Серце до серця»
Із 4 до 24 квітня 2016 року відбудеться XI Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця». Кошти збиратимуться на придбання реанімаційного медичного обладнання для обласних дитячих лікарень.
Зокрема, у рамках акції протягом 2006 -2015 років було закуплено медичне устаткування на 35 564 788, 98 грн. (за ринковими цінами) та передано у безкоштовне користування в територіальні медичні об’єднання кожної області.
В державі анестезіологічна допомога та інтенсивна терапія дитячому населенню надається майже у кожному закладі 2-го та 3-го рівня надання медичної допомоги, а також у закладах високоспеціалізованої допомоги. І головне завдання дитячого анестезіолога чи реаніматолога – врятувати життя дитини, маленький організм якої вже виснажився від набутого захворювання чи вродженої вади.
На жаль, вже існуюче обладнання відділень реанімації та інтенсивної терапії працює майже безперервно, а тому неминучим процесом є зношування та вихід з ладу як діагностичної, так і лікувальної апаратури, якої наразі не вистачає для комплексного лікування в умовах дитячої реанімації.
Така ситуація із забезпеченням технічної апаратури становить серйозну загрозу наданню вчасної та такої необхідної медичної допомоги, і змушує звертатися медиків за допомогою до небайдужих людей.
Тому долучайтеся до такої необхідної справи – допомоги хворим дітям.
Переглядів: 413 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук