"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Липень » 25 » Справи селянські
15:19
Справи селянські
А ферми – немає

У Гужівці, частина молодого населення залишилася без роботи. З єдиної в селі тваринницької ферми таки вивезли корів. На жаль, всі заходи для врятування поголів’я від продажу не увінчалися успіхом. За інформацією управління ветеринарної медицини в Ічнянському районі, худобу вивезли до Щорського і Варвинського районів. Це було погоджено з обласним керівництвом. На скільки тепер в районі зменшилося поголів’я ВРХ – питання спірне, адже статистичні та фактичні дані працівників ветмедицини суттєво різняться. В управлінні ветеринарної медицини, за доступними їм чорновими статистичними даними, йдеться про 700 голів ВРХ, які мало господарство, а за даними фактичних ветобробок – їх 390.
Невідомо й скільки людей через втрату тваринництва залишилося без роботи – до районного центру зайнятості на облік стало лише двоє колишніх працівників ферми.
У селі також говорять, що колишні працівники ферми обурені, бо їм вчасно не заплатили останню заробітну плату, хоча власники проданої худоби отримали за неї виручку.
Андрій Грудницький
Переглядів: 570 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук