"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Листопад » 15 » Споживач
15:22
Споживач
Не одяг красить людину?

Перегортаються одна за одною останні сторінки осені, але вже не за горами білосніжна хазяйка зима з низкою релігійних та державних свят. І кожна пора вимагає до себе відповідного ставлення, як кажуть, «всякому овочу свій час». Це стосується й одягу.
«Свято осені» в дитячому садочку, «Осінній бал» у школі, Новорічні бал-маскаради – заходи, на які батьки хочуть одягти якнайліпше своїх діточок. З цією метою варто завітати до магазину «Меркурій», де уважні продавці запропонують костюми «Яблучка», «Диньки», «Гарбузика» або ошатну сукню для «принцеси». Одяг як від українського товаровиробника, так і польського, турецького, італійського виробництва. Різного призначення, широкої кольорової гами і за доступною ціною.
Малеча не мерзнутиме взимку, якщо її вдягнути в теплий верхній одяг – комбінезон, на овчині або без неї, звичайні або «трансформери», які «легким движением руки» перетворюються в конверт, де ніжки будуть разом і не мерзнутимуть.
Для найменших діточок і для молоді є шапки, в’язані, на овчині, на флісі (утеплювачі). Вибагливі покупці можуть вибрати обновку різної форми, навіть з популярними нині балабонами.
В окремому відділі розташоване взуття. Звичайно, є шкіряне, на цигейці, а є дешевші «дутики». Останнім часом стало поширене термовзуття, яке берегтиме ноги і в 30-градусний мороз. Вітчизняного виробництва капці дозволять ніжкам «дихати». Ортопедичні устілки регулюватимуть правильне положення стопи. Якщо на ринку продається лише сезонне взуття, то в цьому магазині круглий рік все наявне, не сховане, можна купити і літнє, й зимове: і босоніжки до бального плаття, і гумові чобітки на сльотаву погоду, і кросівки у спортзал.
Хлопчикам шкільного віку можна придбати костюми, а дівчаткам – сарафани, блузи, гольфи. Є нижня білизна, шкарпетки, колготки, утеплені брюки, вовняні кофтинки, жилетки. Теплі піжами продаються залежно від віку дитини: від 4 до 15 років, і ціна відповідна, від 84 до 150 гривень. Це дешевше, ніж на ринку, так як товар постачає сам виробник.
Одяг у магазині розташований зручно для огляду покупцям, не відгороджений, і можна вибирати самому, доки продавець зайнятий. Черги немає, але постійно заходять люди, ідуть сюди ціленаправлено, не вперше, щось купують і дякують за поради. Так, молода сім’я з Парафіївки приїхала в «Меркурій» спеціально по зимову шапочку для доньки.
Широкий вибір сумочок для підлітків та до святкових суконь малятам. Юні модниці виберуть на свято яскраві заколки для волосся, а старші – косметику: лаки, помади, олівці.
Насамкінець, цікава інформація – в магазині бувають сезонні розпродажі! Ось і до Нового року, що стрімко наближається, плануються знижки на деякі види товарів. Завітайте в «Меркурій», і ви будете приємно здивовані асортиментом товарів, його ціною та якістю обслуговування.
Наталія Черненко
Переглядів: 519 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук