"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2013 » Грудень » 31 » Спорт
14:20
Спорт
Кришталевий кубок знову наш
Весь рік вихованцям спортивного клубу «Берег» таланило у боксуванні. І ось в чергове, вже під кінець спортивного 2013 року, боксери Ічнянщини вибороли низку іменитих перемог. Своїми досягненнями наші юні земляки прославили не тільки свій район, а й чернігівську область.
Складними і відповідальними видалися змагання у Івано-Франківську, де пройшов турнір сильніших серед дівчат. До збірної чернігівської області увійшли виключно вихованки «Берегу», адже сильніших боксерок в області ще треба пошукати. Честь обласної збірної на турнірі відстоювали Карина Тарара із Гужівки, Кароліна Махно із Парафіївки (на цих змаганнях перемогла вже четверту чемпіонку України), Інна Могильницька (достроково перемогла фаворитку змагань із Крима) та Інна Коваленко із Гмирянки (програла у фіналі призеру чемпіонату Європи) та Надія Жохіна із Бережівки.
Як результат, дівчата виграли три золоті і дві срібні медалі, кожна із них у своїй ваговій категорії дійшла до фіналу, незважаючи на тяжкі бої із чемпіонами світу, Європи, України. Лише завдяки наполегливості та таланту наших юних землячок обласна збірна за підсумками змагань здобула друге загальнокомандне місце, обійшовши навіть імениту збірну київській області.
Відзначився «Берег» і на міжнародному турнір по боксу серед хлопців, що відбувся у закарпатському місті Рахів. Як член обласної збірної участь у турнірі взяв Ігор Євтушенко із Ічні. Він єдиний із боксерів області дійшов до фіналу змагання, де зустрівся у поєдинку із чемпіоном Німеччини серед юніорів. На жаль, перемога дісталася німцю, проте, як відмітили тренери нашої збірної, хлопець показав хороший бій і лише за нього тренерам було несоромно стояти у кутку рингу.
Вдалося відбоксувати нашим хлопцям і на традиційному міжнародному турнірі присвяченому ветеранам чернігівського боксу. За результатами боїв золото здобули Андрій Шадура із Парафіївки, Антон Шумейко із Ічні, срібло Микола Коваленко із Гмирянки. Крім медалей із змагань команда також другий рік поспіль привезла кришталевий боксерський кубок, яким за підсумками 2013 року на обласному рівні удостоїли Андрія Шадуру.
– Перемоги вихованців клубу це не просто медалі, а підтвердження тяжкої праці над собою, – говорить головний тренер клубу «Берег» Олег Кравець. – У спорті без цього ніяк, жоден іменитий тренер не зможе змусити без упину працювати над собою. Є у перемогах звичайно і заслуга спонсорів, адже поїздка хоча б на одні змагання вимагає не одну тисячу гривень. Добре що в нас є Віктор Кияновський та Олександр Сенчики, які надають відчутну фінансову підтримку клубу.
Андрій Грудницький

Збірна області на змаганнях у Івано-Франківську із своїм тренером Олегом Кравцем та головним тренером збірної України Сергієм Данелів
Переглядів: 660 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук