"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2013 » Лютий » 20 » Спорт
20:19
Спорт
Кожному – нагорода

Команда спортивного клубу «Берег» брала участь у чемпіонаті області з боксу серед школярів, юніорів та дівчат, який проходив 7-9 лютого в Чернігові. Чотирнадцять юних спортсменів завоювали 10 золотих і 4 срібні медалі. Жоден не повернувся без нагороди!
Як пожартував головний суддя:
– У нас проводиться наче не чемпіонат області, а Ічнянського району.
В останній день змагань відбулося 17 фінальних боїв, у яких взяли участь 8 боксерів з «Берега».
Тренер Олег Кравець поділився враженнями:
– Я не відходив від рингу. Мої вихованці показали хорошу майстерність. Вони билися до останнього, ніхто не здався.
Приємною новиною стало й те, що Володимира Барановського з Івангорода визнали найкращим спортсменом області серед юніорів та школярів. У цьому році Володимир не програв жодного бою, а взагалі мав тільки одну поразку. Подарунок йому вручив майстер спорту міжнародного класу, член національної збірної України з боксу серед чоловіків Дмитро Митрофанов.

Багато наших вихованців відібрано в збірну області. Вони представлятимуть Чернігівщину на чемпіонатах і кубках України. Тож відпочивати їм нема коли. Вже 14 лютого чотири вихованки ічнянського «Берега» поїхали на чемпіонат України з боксу серед жінок та дівчат. Сподіваємося, що там вони покажуть гарні результати.
Юні боксери вдячні за сприяння своєму постійному спонсору, президенту спортивного клубу «Берег» Віктору Кияновському та меценату Олександру Сенчику-молодшому. Вони допомагають розвивати спорт у нашому районі, дають можливість досягати високих результатів у боксі й бути гарним прикладом для своїх однолітків.
Наталія Черненко
Переглядів: 527 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук