"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Листопад » 9 » Спорт
10:15
Спорт
Боксерський сезон розпочато

Нещодавно вихованці спортивного клубу «Берег» взяли участь у Всеукраїнському турнірі з боксу, що відбувся у Новгород-Сіверську. Честь нашого клубу та району захищали десять юних боксерів, які за результатами матчевих зустрічей вибороли чотири золоті та чотири срібні медалі.
Це були перші змагання нового боксерського сезону після спортивного міжсезоння. Наші спортсмени у поєдинках змагалися за першість у відкритому кубку Чернігова з боксу.
Змагання тривали протягом трьох днів і видалися не легкими. Однак, незважаючи на труднощі, команда «Берегу» поповнила свою скарбничку трьома золотими медалями.
У жовтні минуло лише три роки з дня відкриття клубу. За цей час спортсмени «Берега» здобули чимало нагород, які підтверджують високий рівень технічної майстерності та підготовки спортсменів. Зокрема, у його стінах виховано двох чемпіонів світу, чемпіона Європи, 25 чемпіонів України, велику кількість переможців міжнародних турнірів. Серед вихованців клубу є два майстри та п'ятнадцять кандидатів у майстри спорту. Запорукою успіху є величезне бажання й наполегливість вихованців та професіоналізмі тренерського складу. Проте, як зазначив головний тренер клубу Олег Кравець, всі ці здобутки були б неможливими без постійної спонсорської підтримки покровителів «Берега» – Віктора Кияновського та Олександра Сенчика (молодшого).
Андрій Грудницький
Переглядів: 480 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук