"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Травень » 23 » Спорт
11:01
Спорт
Змагалися за Кубок Євро-2012

[c]
Ічнянська ЗОШ І-ІІІ ст. №4 одна з не багатьох у району, де фізичний розвиток школярів такий же важливий, як навчально-виховний процес. Навчальний заклад має поважний статус – школа сприяння здоров’ю. Тож участь школярів у спортивних змаганнях різного рівня – не випадкове.
Нещодавно, наприклад, вихованці школи, які займаються футболом, брали участь у змаганнях за Національний Кубок шкільного футболу Євро-2012.
Хоча районний етап змагань для команди виявився непростим (адже потрібно було здобути перемогу над десятьма командами нашого району), юні футболісти вибороли право представляти Ічнянщину на обласному рівні.
У першій грі, яка відбулася у Носівському районі, наша команда здобула перемогу в 1/16 фіналу. В 1/8 – змагалася з ніжинськими футболістами і перемогла, а ось у 1/4 фіналу, де зустрічалася з командою «Десна» Деснянської гімназії Козелецького району, отримала поразку із рахунком 0:2. Проте, варто зазначити, що Козелецька команда у постійному складі професійно займається футболом, наша ж – була «новоспеченою» і утворилася напередодні змагань для гри на великому полі. Та як би там не було, школярі ЗОШ №4, пройшовши чимало випробувань, програли лише фіналістам обласних змагань та увійшли до вісімки найсильніших команд області.
Завершилися змагання святковим закриттям обласного етапу Національного Кубку шкільного футболу Євро-2012, що відбулося на стадіоні в Чернігові. На фінальну гру та урочистості були запрошені фіналісти районного етапу змагань, яких вітали перші особи області, проводилися змагання між командами районів на вправність володіння м’ячем. Честь нашої команди захищав Артем Зюзь, який здобув перемогу, довівши свою майстерність перед 25 командами. Особливо відзначилися й гравці команди Богдан Білоград, Олександр Бичек, Євген Юрченко, Владислав Воїнов та Ростислав Політун. Кращими гравцями стали Роман Руденко, Артем Зузь, Андрій Нікітін та Ігор Голуб.
Андрій Грудницький
На фото: збірна команда ЗОШ І-ІІІ ст. №4 із тренерами після перемоги у районному етапі змагань.
Другий ряд зліва на право: Дмитро Бондар, Ігор Голуб, Владислав Воїнов, Євген Божко, Євген Юрченко, Артем Зюзь, Роман Панахно, Артем Вербовський, тренер Надія Семенах, Ярослав Шило, Іван Голенко, Олег Горбань, тренер Володимир Зоць. Перший ряд зліва направо: Євген Глушко, Роман Руденко, Олександр Бичек, Ігор Крекотень, Андрій Нікітін, Богдан Білоград, Богдан Дудко, Владислав Пітько, Ростислав Політун.
Переглядів: 648 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук