"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Серпень » 19 » Співаємо про Україну, незалежність і її народ
13:31
Співаємо про Україну, незалежність і її народ
Саме під таким девізом пройшов концерт у Гужівському СБК, присвячений 25-й річниці незалежності України. Відбувся захід 14 серпня, на Маковія.
Концерт розпочався привітанням сільського голови ТетяниКоломієць. А продовжили його чарівна ведуча Тетяна Гребенюк та виступи талановитих учасників. Веселі українські та патріотичні пісні звучали протягом усього концерту. Розбавляли дзвінкі мелодії вірші та гуморески у виконанні Діани Кубенко та Ярослава Шута.
Чудовим голосом та прекрасним виконанням усіх глядачів вразила Лідія Кирій. Це справжня зірка, яку завжди із задоволенням приходять послухати жителі та гості Гужівки.
Не менш талановитим є тріо у складі Марини Хоменко, Романа Бульби та Марини Орищенко. Здається, нема жодної пісні, яку б не змогли заспівати ці чудові виконавці. Їм усе під силу: і сучасні, і українські народні.
Не обійшовся концерт і без танців. Розважала глядачів своїми хореографічними постановками Анастасія Гребенюк.
А по закінченні свята, за чудовою українською традицією, усіх присутніх почастували запашним короваєм. Концерт відбувся за фінансової підтримки ПП «Агротрейдер» ( керівник МихайлоБондар).
Микола Теребун,
директор Гужівського СБК
Переглядів: 558 | Додав: 12345 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук