"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Січень » 27 » Спершу – відстояти Україну
09:40
Спершу – відстояти Україну

12 січня ічнянські активісти побували на дев’ятьох українських блокпостах – від Слов’янська до Попасної. Серед них був і Ігор Денисенко. Він розповів про поїздку, матеріальне забезпечення та настрої наших вояків на блокпостах.
– Щоб дістатися до блокпосту в місті Попасна, їхали 25 кілометрів звернувши з центральної траси і подолавши підірваний міст. Усього за три кілометри нейтральної території від блокпосту – розташування частини ополченців. На початку АТО Попасна була проросійською, на в’їзді до міста стояв знак, пофарбований у триколор і з двоголовим орлом. Сьогодні він у кольорах українського стягу.
Бійці на передовій, незважаючи на величезні ризики та труднощі, налаштовані патріотично. Вважають, що відразу життя в країні не може змінитися на краще. Для цього потрібен і час, і важка праця. Спершу потрібно відстояти Україну, а тоді дбати про розвиток держави.
А під Слов’янськом, де вже більш-менш тилова зона, настрої у наших хлопців радикальні. Вони не розуміють деяких кроків київської влади.
Із продовольством у військових зараз проблем практично немає, однак елементарних речей бракує. На всіх постах запитували про шкарпетки, просили привезти сокиру, відро, український прапор. А на одному попросили «мозку» для свого прапорщика.
У великому дефіциті там дрова, тому організовуємо суботник для їх заготівлі. Будемо рубати чагарники довкола Іченьки, сподіваємося завантажити фуру. Можна, звичайно, купити готові дрова, це швидше і простіше, однак хотілося б об’єднати за спільною справою людей. Невже ми не можемо потрудитися, щоб за такою дрібницею не звертатися до спонсорів?
Записав Андрій ГРУДНИЦЬКИЙ
Переглядів: 436 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук