"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Травень » 25 » «Сокіл» залучає до лав молодих патріотів
09:10
«Сокіл» залучає до лав молодих патріотів

Всеукраїнське громадське об’єднання «Сокіл» – це добровільна організація, створена з метою виховання молоді в патріотичному дусі та пропаганди здорового способу життя. У Чернігові зареєстрований обласний осередок ВГО «Сокіл», створюються районні, зокрема й в Ічні. Про мету діяльності організації розповідає керівник районного осередку ВГО «Сокіл» Костянтин Фесан.
– ВГО «Сокіл» має на меті відкрити молоді справжню історію України, ознайомити її з фактами, які замовчувалися радянською владою. Хто такий Степан Бандера і що таке «УПА»? Чи дійсно Україна добровільно приєдналася до Росії на початку ХХ ст., чи її завоювала Росія у 1919 році? Звідки пішли «ДНР» і «ЛНР»? Як їх створював Ленін, і для чого це зараз робить Путін? Чому на півдні Чернігівщини були партизанські загони, які діяли проти більшовиків? Ми дамо відповіді на ці та багато інших питань.
«Сокіл» пропагує серед молоді традиції предків та українські національні, здійснює екологічну, оздоровчу, спортивну й культурну діяльність.
Ми беремо участь у різних спортивних змаганнях та історично-патріотичних вишколах. Наприкінці квітня відвідали Холодний Яр та вшанували Січових Стрільців на горі Маківка. Незабаром відзначатимемо 356-у річницю перемоги військ гетьмана Івана Виговського та Кримського ханату над московською ордою під Конотопом. Наприкінці червня на Ічнянщині плануємо влаштувати вишкіл для членів організації, який проведуть досвідчені інструктори.
Хочемо залучити якомога більше молодих українців до лав «Соколу» з числа трудової молоді та шкільництва. Членами організації можуть стати молоді люди віком від 16 до 36 років. Головне, щоб це були патріоти, які люблять Україну. Звертайтеся за тел. 0975704771.
Записала Наталія Черненко
Переглядів: 453 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук