"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Грудень » 11 » Сьогодні – дитячий майданчик, завтра – дитячі душі
09:25
Сьогодні – дитячий майданчик, завтра – дитячі душі
Ледь більше місяця тому в Ічні за ініціативи Аграрної партії з’явилися два дитячі майданчики. Мами та дітлахи відразу їх облюбували за можливість з користю проводити вільний час на свіжому повітрі. Однак ідилія тривала недовго. Говорячи словами казкаря, не все так добре у «нашому королівстві».
Минулого тижня, очевидно вночі, на дитячому майданчику в парку ім. С. Васильченка моральні виродки (даруйте за слово, бо по-іншому – не скажеш) зрізали гойдалку, канатні драбину та сітку, гімнастичні кільця. Безслідно зникла навіть пластикова дитяча гірка. Певна річ, якщо без емоцій, то можна й припустити, що такі дії могли бути спричинені різними факторами, одначе ми не наївні фантазери, тому просто описуємо те, що є.
– Коли виготовляли та монтували майданчик, на серці було тепло лише від однієї думки, що це робиться для дітей,їхнього комфорту – говорить стривожений цією подією виробник дитячого майданчика Олександр Стрижак. – Коли я дізнався про цей акт вандалізму, то був шокований. Це ж скільки людині потрібно мати ненависті, щоб отак познущатися над дітьми? Так, над дітьми, адже постраждали, в першу чергу, саме вони.
Те що сталося – це не просто хуліганство чи вандалізм. Вважаю, комусь просто дуже не сподобався дитячий майданчик та те, що його облюбувала малеча. Судіть самі: пластикову гірку на метал не здаси, але вона зникла. Гойдалка та сітка були виготовлені з відрізків капронового канату, товщиною в палець. Їх відрізано ножем. На це зловмиснику знадобилася не одна хвилина. Канат теж зник. Хіба хуліган чи вандал буде забирати із собою те, що він зруйнував?
Прикро, що є люди, які навряд чи у своєму житті зробили щось корисне та ще й руйнують те, що роблять інші. Дуже б хотілося поговорити із тим сміливцем, який через майданчик познущався над малечою. Хочу дізнатися, хто це зробив. А тому звертаюся до кожного мешканця міста із проханням: якщо знаєте хоч щось по даному інциденту (чув вихваляння, бачив у когось обрізки жовто-блакитного канату та інше), поділіться зі мною інформацією. Кожен, хто допоможе знайти винного, отримає винагороду – 3000 грн.. Анонімність гарантую. Телефонуйте на мій номер: 068-777-18-27.
Записав Андрій Грудницький
Переглядів: 439 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук