"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Квітень » 3 » Слідство з організації «Антимайдану» триває
14:09
Слідство з організації «Антимайдану» триває
Як ми раніше повідомляли, слідчим відділом Ічнянського РВ УМВС проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом організації дій, що призвели до грубого порушення громадського порядку у м. Києві. У рамках провадження проводиться перевірка законності дій посадовців органів державної влади нашого району під час Революції Гідності. Зокрема, щодо організації протягом грудня 2013 року-лютого 2014 року поїздок мешканців району для участі у «Антимайдані».
– Нині слідством установлено ряд фактів, що свідчать про причетність службових осіб райдержадміністрації до організації таких поїздок, що підтверджується здобутими в ході досудового розслідування доказами, – розповів прокурор Ічнянського району Руслан Лущай. – У першу чергу в рамках кримінального провадження надається оцінка діям саме керівників державних установ, які організовували примусове відправлення своїх підлеглих для участі у проведенні масових акцій. При цьому підстав для притягнення до відповідальності осіб, як брали участь в «Антимайдані» та не скоювали адміністративних чи кримінальних правопорушень не вбачається.
Прокурор району висловив прохання до всіх, кому відомі про будь-які факти перешкоджання вільному виявленню своєї політичної позиції, примусове залучення працівників бюджетних організацій до проведення зазначених заходів, інші неправомірні дії посадовців під час організації таких поїздок, повідомляти про них до правоохоронних органів.
Андрій Грудницький
Переглядів: 419 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук