"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Грудень » 25 » Сиротам купили два будинки
14:19
Сиротам купили два будинки
Міській раді спільно із депутатським корпусом вдалося майже неймовірне. За два тижні до закінчення року вони встигли освоїти майже 300 тисяч гривень для придбання житла для дітям-сиротам із Ічні.
Нагадаю, що 11 грудня на сесії депутати вирішили придбати до комунальної власності Ічнянської міської ради житловий будинок загальною площею 51,8 м2 вартістю 122 205 грн. Житло мають передати Ірині Шевченко позбавленій батьківського піклування. Кошти для цих потреб надійшли як співфінансування із обласного та районного бюджетів. Свою частку додала і міська рада.
Решту із 300 000 грн. довелося б повертати до районного та обласного бюджетів, або ж приймати негайні рішення для придбання ще одного будинку. Тому 18 грудня відбулася ще одна позачергова сесія. На ній депутати вирішили купити за 176 767 гривень житло площею 57,9 м2 для сироти Наталії Скоробогатової.
Як повідомила міський голова Оксана Андріанова, станом на 23 грудня вже завершено оформлення документів купівлі-продажу будинків. Тож невдовзі Ірина та Наталія справлятимуть новосілля.
Також на сесії розглянуто питання зміни назви вулиці Честахівського на Квітневу. Як показало вивчення громадської думки більшість жителів вулиці згодні на перейменування. Та на підтримку бажання народу не знайшлося необхідної більшості депутатських голосів.
Андрій Грудницький
Переглядів: 380 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук