"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Травень » 13 » Силач із дитячої поліклініки
14:36
Силач із дитячої поліклініки

– Максим Кириченко – наша гордість, – так про свого колегу говорить медсестра КЗОЗ Ічнянського центру первинної медико-санітарної допомоги Світлана Божок. Працює він тут після закінчення Прилуцького медучилища менше року, а вже встиг завоювати авторитет. 21-річний юнак демонструє яскравий приклад успішного поєднання роботи та цікавого хобі.
Ще у школі хлопець захопився спортом: відвідував секції з боксу та кікбоксингу. А знайшов себе у пауерліфтингу, яким займається вже четвертий рік. Працював, як то кажуть, для себе, для фізичного розвитку. Та подумував, що варто було б спробувати позмагатися. Нагода трапилася нещодавно. З афіш дізнався про проведення наприкінці квітня у Прилуках відкритого чемпіонату з пауерліфтингу івирішив взяти участь.
Почесним гостем турніру був трикратний чемпіон світу Олександр Пеканов.
Максим Кириченко мірявся силою у триборстві (жим штанги лежачи, у присіданні зі штангою і тяга штанги). У ваговій категорії до 75 кг із результатом 462 кг у сумі триборства, виборов перше місце. Вдало виступивши, він підтвердив свій високий спортивний клас.
До речі, у цих змаганнях брав участь й ще один ічнянець – Олексій Рутченко, який теж показав відмінний результат.
Світлана Цюпка
Фото з інтернету

Пауерліфтинг – це змагання з силового триборства, до якого входять три вправи: присідання зі штангою на плечах, жим штанги лежачи на горизонтальній лаві і тяга штанги — які в сумі і визначають кваліфікацію спортсмена – підняту вагу у трьох вправах.
Переглядів: 461 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук