"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Лютий » 10 » Шлюб за добу
15:03
Шлюб за добу
Пілотний проект «Шлюб за добу» запущено міністерством юстиції України у Сєвєродонецьку, Одесі, Маріуполі, Львові, Києві, Херсоні.
З лютого така послуга функціонує й у Чернігові. Завдяки проекту громадяни Чернігівської області мають можливість зареєструвати шлюб за 24 години.

Одружитися за скороченою процедурою у Чернігові молодята зможуть у міському палаці культури, який розташований на вулиця І. Мазепи, 23.
Для отримання консультації щодо шлюбу за добу необхідно зателефонувати за номером (0462) 970 837 або зв’язатися через мережу Інтернет з організаторами по e-mail: express-vesilya@ukr.net. При цьому ви можете обрати зручні дату та час і, за бажанням, додаткові послуги від організатора. Залишається лише приїхати на церемонію реєстрації шлюбу.
Експрес-весілля коштує 980,85 грн.; урочиста церемонія у будні (з 9.00 до18.00) – 1500,85 грн., після 18.00 – 2300,85 грн.); урочиста церемонія у вихідні з 9.00 до 18.00 – 2300,85 грн., після 18.00 – 3000,85 грн.
Документи, необхідні для державної реєстрації шлюбу
1. Паспорт громадянина України, паспортний документ іноземця або документ, що посвідчує особу без громадянства. У разі якщо заявником є іноземець, особа без громадянства додається документ, що підтверджує законність його (її) перебування на території України.
2. У разі якщо заявники або один з них раніше перебували в шлюбі, документи, що підтверджують припинення попереднього шлюбу або визнання шлюбу недійсним (свідоцтво про розірвання шлюбу, рішення суду про розірвання шлюбу, про визнання шлюбу недійсним, яке набрало законної сили, свідоцтво про смерть одного з подружжя, висновок відділу державної реєстрації актів цивільного стану про анулювання актового запису про шлюб, який є недійсним тощо).
Не потребує пред’явлення оригіналів документів, що підтверджують припинення попереднього шлюбу, якщо відповідні актові записи цивільного стану складені органами державної реєстрації актів цивільного стану України.
Документи, складені іноземною мовою, подаються разом з їх перекладами на українську мову, засвідченими в установленому порядку.
Олена Смоляр, начальник відділу
Переглядів: 412 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук