"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Червень » 5 » Шістнадцята поїздка
11:59
Шістнадцята поїздка
Ічнянські волонтери вшістнадцяте возили в зону АТО вантаж для наших воїнів-земляків і шістнадцятий тризуб викарбували на кузові автомобіля, який возить цей вантаж.
Цього разу в 41-ий батальйон і першу танкову бригаду повезли одяг, взуття, спорядження та продукти харчування. 300 літрів дизпального надав Борис Щербина, а також меленого сала з часником та 200 літрів бутильованої води. Майже тонну картоплі та овочів назбирали учні, вчителі та батьки Іваницької школи. Сухе молоко та сухі вершки надав Віктор Кияновський. Волонтери також возили ліхтарики та скоби для будівництва бліндажів.
Перед поїздкою дзвонили бійці з фронту і просили покришки для автобуса, що обслуговує блокпости, і запчастини для наданого Дорогинською громадою УАЗа, обстріляного з гранатомета, з повибиваними вікнами, в якому, на щастя, ніхто не постраждав. Прохання виконали місцеві підприємці, і УАЗ знову нестиме бойову службу разом із нашими бійцями.
За кермом їздили Роман Кацій та Євгеній Івахно, а супроводжували вантаж Олексій Литвиненко і Тетяна Дорошенко. Бійці щиро раділи нашим волонтерам і дуже дякували, що на Ічнянщині їх не забувають.
Ніна КОШМАР, голова БО «Тиловий фронт Ічнянщини»
Переглядів: 430 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук