"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Березень » 13 » Щоб селяни були з якісним хлібом
15:35
Щоб селяни були з якісним хлібом
Підприємство «Борзнаагроптахопродукт» у цей складний для держави час добре розвиває своє виробництво.

Переконалася в цьому під час виїзного засідання ГО «Асоціація регіональних ЗМІ» у Борзні. Відвідуючи підприємство, журналісти області не тільки ознайомитися з виробництвом, а скуштувати свіжу запашну випічку. Тож оцінила майстерність і вміння борзнянських пекарів та познайомилась із роботою самого підприємства, яке очолює Іван Іваній.
У ТОВ «Борзнаагроптахопродукт» діє інкубатор. Від птиці населення в необмеженій кількості приймаються на інкубацію курячі, гусячі та качині яйця. Уже, до речі, проводиться запис на придбання курчат-бройлерів, каченят, гусенят та простих курчат.
У товаристві працює млин, виготовляється пшеничне борошно вищого ґатунку, 12 видів круп. У пекарні є можливість випікати 2,5 тонни на добу хлібобулочних виробів. Є в господарстві качина, куряча, гусяча та свиноферма.
Уся продукція виготовляється з екологічно чистої сировини. Хлібобулочні вироби продаються у трьох магазинах Борзни. Окрім цього, вони реалізуються у Бахмацькому, Сосницькому, Ніжинському районах. Жителі міста й сіл дуже полюбляють домашню ковбасу, кров’янку, свіжу випічку, в тому числі пиріжки та пончики.
Уся продукція підприємства продається жителям району значно дешевше, ніж у інших закладах торгівлі. Так Іван Іваній дбає, щоб і селяни були з якісним хлібом, іншою продукцією, доступною за цінами.
Директор підприємства Іван Іваній піклується і про своїх працівників, зберігаючи робочі місця та виплачуючи їм систематично заробітну плату. І радива рука господаря відчувається відразу.
Ярослава Середа
Переглядів: 451 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук