"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Травень » 20 » Щоб дешево грітись, засновуйте церкву
11:04
Щоб дешево грітись, засновуйте церкву
Ось і сталося – уряд підняв ціну на газ для населення до 6879 гривень за тисячу кубометрів, як для підприємств. Ціна стала і не залежить ні від сезону, ні від обсягів споживання. Тож єдиним порятунком при жебрацьких зарплатах стане субсидія. А раптом субсидія вам непередбачена, то порятує церква. До чого тут віра?
Справа в тому, що народні обранці навмисно залишили лаз для мінімізації виставлених рахунків за спожитий газ: релігійні організації зможуть користуватися пільгою і платити за газ удвічі дешевше, всього 3913 гривень за тисячу кубометрів. З такою ціновою політикою відразу виникає бажання вірити в кого завгодно, щоб заощадити на блакитному паливі.
У цьому плані Українське законодавство дуже гнучке, аж занадто. Закон дозволяє кожному організувати власну релігійну організацію, наприклад «Ідолопоклонників мобільного зв’язку» із верховним божеством «Вишкою зв’язку». Абсурд? Ні, реалії сьогодення. Україна є повністю вільною у релігійному плані державою, тому поклонятися можна кому завгодно. Необхідно лише зібрати десять однодумців (кума, свата, брата) і вже можна безкоштовно зареєструвати релігійну організацію. Як це зробити, детально розписано в Інтернеті. Якщо ж займатися цією справою ліньки, то можна замовити відповідну послугу. Київські юридичні фірми готові зробити вас пастором церкви в середньому за 8000 грн. Вочевидь, якщо є пропозиція, то на неї є і попит? До речі, у нашому районі обліковується 50 релігійних громад, 35 із яких православні. Та до кінця року їх вочевидь стане більше, бо ж атеїсту дешевого газу не продадуть.
Андрій Грудницький
Переглядів: 361 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук