"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Грудень » 6 » Шестеро резервістів з району поїхали на збори
12:39
Шестеро резервістів з району поїхали на збори
На Чернігівщині, як і в інших регіонах, де запроваджено воєнний стан, з 3 грудня розпочалися збори оперативного резерву першої черги.
Як повідомив військовий комісар Ічнянського райвійськкомату Василь Кацалап, з району на збори в смт Десна вже поїхали шестеро резервістів. Протягом 20 днів вони мають підвищити свій професійний фах, пройти навчання та згуртування військових колективів. До Нового року всі резервісти зможуть повернутися додому.
– На сьогодні проводимо оповіщення оперативного резерву другої черги: офіцерів, сержантів, солдат, – зазначив військовий комісар. – Насамперед призиваємо патріотично налаштованих громадян, які в добровільному порядку приходять до нас. Для підрозділів територіальної оборони будуть проведені одноденні навчальні збори.
Також він зауважив, що у зв’язку з введенням воєнного стану всі військові частини Збройних сил України приведені у повну бойову готовність. Органи місцевої влади та самоврядування працюють у штатному режимі. Ніяких обмежень прав громадян не передбачено.
Щодо СМС-повідомлень, які надходять на мобільні телефони про те, щоб військовозобов’язані з’явилися на мобілізацію у військкомат, військовий комісар сказав:
– Це неправдива інформація. На сьогодні мобілізації не передбачено. Фейкові повідомлення розповсюджуються для того, щоб посіяти паніку серед населення. Люди можуть повідомити про це військкомат, СБУ або Ічнянське відділення Нацполіції.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Переглядів: 305 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук