"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Листопад » 6 » Шахраї знову вимагають гроші!
14:42
Шахраї знову вимагають гроші!
Головне управління ДФС у Чернігівській області попереджає, що на території області знову активізувалися шахраї. Представляючись податківцями, вони вимагають у керівників підприємств гроші.
Працівники відділу власної безпеки викрили їхні «сценарії». Телефонують на мобільний телефон керівника підприємства і представляються начальником або заступником начальника податкової інспекції. Просять гроші на потреби працівників податкової служби чи на надання фінансової допомоги. Або ж вимагають кошти, пропонуючи у такий спосіб відкупитися від проведення перевірки фінансової діяльності підприємства. Апетити щодо сум – від 1000 до 1700 доларів.
Як повідомив начальник відділу власної безпеки при Головному управлінні ДФС у Чернігівській області Олексій Мисенко, 19 листопада, починаючи з 8.00, вони телефонували керівникам багатьох підприємств. Дзвінки надходили з номерів: (095) 517-15-49, (093) 904-51-57, (093) 904-50-97. Працівники відділу власної безпеки оперативно встановили, що телефонували з смт. Ленінське Свердловського району Луганської області.
Якщо керівник погоджується дати гроші, шахраї через Інтернет замовляють таксі. Таксист приїздить до керівника підприємства за коштами, звісно, за щедру винагороду. Потім у телефонному режимі отримує вказівку за отримані гроші купити картки і поповнити мобільні телефони. А шахраї, не гаючи часу, ці кошти знімають.
Такими діями не лише наносяться збитки підприємцям та підприємствам, але й підривається авторитет органів Державної фіскальної служби.
Відділ власної безпеки ГУ ДФС у Чернігівській області звертається до суб’єктів господарської діяльності з проханням: при отриманні таких пропозицій або ж інформації про факти зловживання з боку податківців негайно повідомляти за адресою: м. Чернігів, вул.Комсомольська,11. А також нагадує телефон «довіри»: (0462) 668-522.

Сектор комунікацій Прилуцької ОДПІ
ГУ ДФС у Чернігівській області
Переглядів: 432 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук