"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Червень » 27 » Сезон відпочинку
12:36
Сезон відпочинку
Пріоритети оздоровчої кампанії

Днями в РДА відбулося засідання координаційної ради з питань літнього оздоровлення дітей, зокрема йшлося про стан, перспективи і проблеми цьогорічної оздоровчої кампанії.
Щотижня відділ у справах молоді та спорту РДА звітує про виконану роботу у сфері оздоровлення. Станом на 18 червня кількість дітей, що відпочили та оздоровилися склала 1120 осіб. Першочерговим завданням є оздоровлення дітей, які потребують соціальної уваги та підтримки: діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування (їх у районі 49 чол., а оздоровилися – 12); діти з багатодітних та малозабезпечених сімей (відповідно 302 дитини і 110); діти, які перебувають на диспансерному обліку (1052 та 65); обдаровані та талановиті діти (365 та 170); діти працівників АПК та соціальної сфери села (170 та 9).
Діти району можуть відпочити в МДЦ «Артек», УДЦ «Молода гвардія», ДОТ «Казковий», «Сперанца», «Ольвія», Коблево, Верховина. Крім того, одній дитині пощастило відпочивати в Іспанії, вже вісьмом – в Італії і ще вісім готуються до подорожі цією країною.
На забезпечення оздоровчої кампанії у 2012 році із місцевого бюджету передбачено залучити 270 тис. грн. На час проведення засідання з них використано 75 тис.
Отже, оздоровча кампанія успішно стартувала, але пріоритетним залишилося завдання оздоровити якомога більшу кількості дітей та використати усі заплановані кошти.
Катерина Федірко
Переглядів: 445 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук