"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Червень » 6 » Серце, віддане дітям і школі
10:43
Серце, віддане дітям і школі

Хвилюючим видалось свято Останнього дзвоника у Тростянецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів. Випускників школи, а це восьмеро одинадцятикласників та восьмеро дев’ятикласників, усіх присутніх привітали зі святом директор школи Павло Кривов’яз, представник Ічнянської РДА Ірина Пітель, Тростянецький сільський голова Олександр Супрун. Представник ТОВ «АгроКім» Віктор Корсун вручив школі м’ячі та канцелярське приладдя для пришкільного табору.
Юнаки та дівчата, призери районних змагань з волейболу, отримали від директора школи Павла Кривов’яза медалі, а також Кубок, завойований юнаками другий рік поспіль на районному турнірі, присвяченому загиблим в АТО землякам Володимиру Мойсеєнку та Станіславу Кривоносу. Якось по особливому зворушливо звучали з вуст юних спортсменів слова «Герої не вмирають, герої не вмирають, герої не вмирають…»
Цьогорічне свято останнього дзвоника було сороковим для Павла Кривов’яза, який працює на посаді директора майже 30 років. У виконанні Федора Мицика та Олександра Сергієнка для нього прозвучало музичне вітання-спогад про дитинство, про рідну Срібнянщину. Педагогічний колектив, батьківський комітет, випускники школи бажають йому міцного здоров’я, терпіння й успіху у нелегкій праці!

Оксана Клочко, заступник директора школи з НВР,
Тетяна Кузьменко, випускниця школи, заступник голови батьківського комітету школи

На фото: Павло Кривов’яз з педагогічним колективом.
Знімок зроблено 1 вересня 2015 року.
Переглядів: 473 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук